Naše usluge

Balon dekor BH već skoro 2 decenije radi na inovacijama na tržištu i osluškujući potrebe i želje klijenata stvara umjetnost.

v1

Naši

Baloni

Baloni nas dokazano čine sretnima, a u našoj ponudi pronađite balonske dekoracije za svaku svečanost. Još od sedamdesetih godina i izuma balona, nastajale su različite varijacije, od onih jednostavnih, do kompleksnih. Danas ovisno o prilici, činimo da svaka vaša ideja postane stvarnost.

Naši

Pagoda šatori

Često poželimo naše ideje realizirati pod vedrim nebom ili zvijezdama, ali uvijek moramo misliti na to da gosti budu zaštićeni od sunca, kiše ili snijega. Odličan izbor za svečanosti i manifestacije na otvorenom su naši pagoda šatori. Napravljeni su u dimenzijama 5 x 5 metara, a kombiniraju se i slažu u skladu s vašim potrebama. Bijela simbolizira elegantno i prefinjeno i baš zato je idealan odabir boje za ove šatore napravljene od najkvalitetnijih materijala. Sada vaša ideja može postati stvarnost.

Coctail Tables with Pagoda Tent
Teški dim i prskalice

Naša

Rasvjeta za vjenčanja

Možda i najvažniji trenutak koji treba obilježiti je onaj koji postaje vječnost za dvoje ljudi. Zato smo se potrudili da u našem širokom spektru usluga učinimo mogućim sve za vaš najvažniji dan. Svaki prostor možemo učiniti onakvim kakvim ste ga zamišljali dok ste planirali svoje vjenčanje. Za ovu priliku vam nudimo vrhunsku rasvjetu svjetskih brendova, uz tehničko osoblje koje će se pobrinuti da odabrani prostor izgleda kao iz snova i ispuni sva vaša očekivanja.

Naše

Baldahine i dekorativna platna

Dekorativna platna i baldahine u bijeloj boji svakom prostoru će dati dozu elegancije i učiniti ga pozornicom za ostvarivanje snova. Postavljamo ih na plafone, zidove, stubove pa čak i u naše pagoda šatore. Time postižemo da svaki prijem izgleda bajkovito i svečano.

baldehina1
Bubbles-1024x768

Naš

Teški dim, balončići, konfete

Znate li onaj osjećaj kao da hodate po oblacima? Ovo je jedan od sinonima za zaljubljenost, a mi smo tu da sve to učinimo mogućim. Efekat gustog i teškog dima, poznatiji kao efekat magle pretvorit će vaš prvi ples ili bilo koji drugi bitan trenutak u onaj koji ćete željeti zaustaviti zauvijek. Ovome ćemo dodati i vodene balončiće, koji će vas odvesti u neku sasvim drugu stvarnost i prostor vaše svečanosti učiniti razigranim i magičnim. Za tzv. “final touch” pobrinut će se naš konfetti top koji će u određenom trenutku iznenaditi sve prisutne šarenom magičnom “prašinom”. Jedno je sigurno, gosti će biti zadivljeni doživljenim iskustvom i dugo ga prepričavati.

Naša

Oprema i inventar

Naše dugogodišnje iskustvo i rad na najvećim projektima, s klijentima iz svih sfera društva, pokazalo je potrebu za kompletiranjem asortimana usluga. Zato u našoj ponudi imate na raspolaganju visoke barske stolove, niske stolove različitih oblika, odgovarajuće stoljnjake, stolice s navlakama i mašnama u različitim bojama, te kompletan pribor za posluživanje jela i pića. Da, mislili smo baš na sve. Zbog vas.

A decorated table setting with a floral design for a wedding celebration during daytime

Želite savršen rođendanski kutak za vaše mališane?

Kada pomislimo na mališane, pomislimo na sva čarobna mjesta gdje nas svijet mašte može odvesti i sve likove iz bajki i crtića koji učine da pomislimo da možemo baš sve. Upravo tamo vodimo vaše mališane za njihove rođendane, pripremajući balonske dekoracije po njihovim željama i snovima koje ostvarujemo zajedno s vama. Jer, postoji li ljepša zahvalnica od dječijeg osmijeha?

viber_image_2021-03-17_10-08-54

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo čuda učiniti mogućim.