Balon Dekor BH – ima sve za vaše vjenčanje iz snova

Sezona vjenčanja je već počela, a mi smo tu da vam osiguramo sve za dan iz snova. Znamo da je lista svega potrebnog duga, ali kada većinu možete pronaći na jednom mjestu, sama organizacija postaje mnogo lakša. Zato u našu ponudu svaki dan dodajemo nove usluge i proizvode koji će vaše vjenčanje učiniti posebnim.

Prva stavka od koje trebamo krenuti kada su u pitanju vjenčanja je sama lokacija. Ako ste za vjenčanje na otvorenom, ali ne želite riskirati da li će kiša ili prejako sunce učiniti da vaši gosti ne uživaju, onda su naši šatori i pagode najbolje rješenje. Bilo da želite totalno pokriven event ili samo djelimično, u kombinaciji s otvorenim, mi imamo rješenja za vas. U ponudi imamo najkvalitetnije, elegantne šatore i pagode u bijeloj boji i u različitim dimenzijama, ovisno o vašim željama i potrebama.

Naredni korak je cjelokupni inventar za proslave, visoki i niski stolovi i stolice. Svako vjenčanje zaslužuje dozu elegancije i romantike, a to ćemo postići navlakama i mašnama u raznim bojama, koji će dati notu profinjenog i sofisticiranog, a baš tome težimo pri organizaciji specijalnih prilika. Osim mobilijera, nudimo vam i kompletan program za serviranje i ručavanje za vaše goste.

Sada kada smo riješili prostor i postavku, nastavljamo s dekoracijom i specijalnim efektima. Baloni su prvi vijesnici slavlja i radosti, zato baš za vaše vjenčanje ispunjavamo sve vaše želje. Balonske dekoracije, baloni punjeni helijumom, stubovi baloni ili baloni koje ćemo pustiti u određenom ternutku kao dio performansa. Sve što ste zamislili, ostvarit ćemo zajedno. 

Teški dim je nešto što će definitivno napraviti razliku i upotpuniti ugođaj vašim gostima. Uspomene koje će fotograf zabilježiti bit će puno ljepše uz ovaj efekat. Kroz cijelu svečanost ćemo dozirati niski dim, a prostor i plesni podijum će izgledati magično.

Prskalice su još jedan od efekata koji imamo u ponudi, a osim koncerata, najčešće ih koristimo na vjenčanjima. Odaberite highlight trenutke tog dana i večeri kada ćemo ih ovim efektom učiniti za pamćenje. Naš prijedlog je dolazak mladenaca, prvi ples ili iznošenje torte. Odlično izgledaju na fotografijama, ali i vaše goste ostavljaju bez daha.

Za rasvjetu biramo samo najbolje svjetske brendove jer ne želimo ništa prepustiti slučaju. Ništa manje važni nisu konfeti koji će također u tim trenucima oduševiti sve prisutne i pomoći vam da stvorite uspomene za zauvijek.

Balon dekor BH sve ovo nudi u Sarajevu, ali i svim ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini. Zajedno ćemo realizirati sve što ste zamislili.

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo čuda učiniti mogućim.