Naše usluge

Balon dekor BH već skoro 2 decenije radi na inovacijama na tržištu i osluškujući potrebe i želje klijenata stvara umjetnost.

01

Baloni

Otkrijte čaroliju balonskih dekoracija. Od očaravajućih balonskih lukova do šarmantnih buketa i zanimljivih središta, naše kreacije podižu svaki događaj. Dopustite nam da pretvorimo vaš prostor u živopisni spektakl, prilagođen vašem jedinstvenom stilu i viziji.

02

Pagoda šatori

Naša široka ponuda pagoda i šatora pruža savršeno rješenje za vaše posebne događaje, bilo da je riječ o vjenčanjima, korporativnim skupovima ili festivalima. Sa pažljivo odabranim materijalima i izvrsnom izradom, naši proizvodi osiguravaju izvanrednu kvalitetu i pouzdanost. Osvježite svoj prostor i stvorite nezaboravno iskustvo za svoje goste.

03

Rasvjeta za vjenčanja, teški dim, konfete

Za savršeno osvjetljenje i nezaboravne trenutke na vašem vjenčanju, ne tražite dalje. Naša ponuda uključuje rasvjetu koja stvara atmosferu bajke, teški dim koji dodaje dramu i konfete koje donose radost. Prepustite se našem timu kako bi vaš poseban dan bio zaista spektakularan.

04

Baldahine i dekorativna platna

Dekorativna platna i baldahine u bijeloj boji svakom prostoru će dati dozu elegancije i učiniti ga pozornicom za ostvarivanje snova. Postavljamo ih na plafone, zidove, stubove pa čak i u naše pagoda šatore. Time postižemo da svaki prijem izgleda bajkovito i svečano.

05

Teški dim, balončići, konfete

Znate li onaj osjećaj kao da hodate po oblacima? Ovo je jedan od sinonima za zaljubljenost, a mi smo tu da sve to učinimo mogućim. Efekat gustog i teškog dima, poznatiji kao efekat magle pretvorit će vaš prvi ples ili bilo koji drugi bitan trenutak u onaj koji ćete željeti zaustaviti zauvijek. Ovome ćemo dodati i vodene balončiće, koji će vas odvesti u neku sasvim drugu stvarnost i prostor vaše svečanosti učiniti razigranim i magičnim. Za tzv. “final touch” pobrinut će se naš konfetti top koji će u određenom trenutku iznenaditi sve prisutne šarenom magičnom “prašinom”. Jedno je sigurno, gosti će biti zadivljeni doživljenim iskustvom i dugo ga prepričavati.

06

Oprema i inventar

Naše dugogodišnje iskustvo i rad na najvećim projektima, s klijentima iz svih sfera društva, pokazalo je potrebu za kompletiranjem asortimana usluga. Zato u našoj ponudi imate na raspolaganju visoke barske stolove, niske stolove različitih oblika, odgovarajuće stoljnjake, stolice s navlakama i mašnama u različitim bojama, te kompletan pribor za posluživanje jela i pića. Da, mislili smo baš na sve. Zbog vas

Želite da vaš djeciji rodjendan ili poslovna svečanost bude ona o kojoj će se dugo pričati?

Garancija uspješnog događaja je odlična organizacija. Naša prednost je što na jednom mjestu možete pronaći sve za savršeno dekoriran prostor, svedeno, elegantno i sofisticirano. Predstavit ćemo vaš brend onako kako mu dolikuje.