Baloni

Baloni nas dokazano čine sretnima, a u našoj ponudi pronađite balonske dekoracije za svaku svečanost. Još od sedamdesetih godina i izuma balona, nastajale su različite varijacije, od onih jednostavnih, do kompleksnih. Danas ovisno o prilici, činimo da svaka vaša ideja postane stvarnost.

Baloni FOLIJA

Ova vrsta balona nam dolazi čak iz New Yorka. Da, dobro ste pročitali, folija baloni su kreirani specijalno za potrebe njujorškog baleta. Napravljeni su od kombinacije metaliziranog najlona, plastike i materijala za oslikavanje. Odličan su izbor za dječije zabave i poslovne prilike kada trebate lebdeće dekoracije jer napunjeni helijem, folija baloni lebde više od 5 dana. Printamo ih u svim bojama, u raznim oblicima i veličininama, a dodatni benefit je i da se mogu reciklirati.

Baloni LATEX

Odličan kvalitet, izdržljivost i postojanost boja i oblika na različitim vremenskim i drugim uvjetima, samo su neke od prednosti lateks balona. U našem asortimanu koristimo isključivo balone iz Qualatex ponude, vodeće američke kompanije za proizvodnju balona.